Блекаутів наразі немає завдяки відновлювальним джерелам енергетики, – Галущенко

Блекаутів наразі немає завдяки відновлювальним джерелам енергетики, – Галущенко

Блекаутів наразі немає завдяки відновлювальним джерелам енергетики. Про це повідомив розповів міністр енергетики Герман Галущенко у ефірі "Ми-Україна".

"Незважаючи на масштаб атак…весною та влітку у нас є додатковий ресурс – сонце, вітер. Це той ресурс, який через географічні та погодні умови дуже обмежений взимку. Тому, безумовно, це допомагає нам балансувати систему", - розповів міністр енергетики.

Нагадаємо, російська федерація може загрожувати Сумській і Харківській області, але про наступ не йдеться. Про це в ефірі "Ми-Україна" повідомив військовий оглядач Денис Попович.

Коментуючи так званий "новий етап війни з рф", Денис Попович пояснив, що ворог може проводити такі операції в якості відволікаючого маневру для того, щоб відтягнути ЗСУ.

Як писали "Ми-Україна" раніше, на росію насувається сакральна дата 9 травня - день, коли вони масово дякуватимуть якомусь "дєду за побєду" і намагатимуться демонструвати велич залишками військової техніки. Але в Криму шикуватися парадними колонами росіяни не будуть, бояться отримати святових ATACMS. Бо атакамси туди вже дотягнуться.

Головне