Бійці підрозділу Shadow з HIMARS знищили чотири САУ окупантів (відео)

Бійці підрозділу Shadow з HIMARS знищили чотири САУ окупантів (відео)

У Донецькій області українські військові знищили чотири російські самохідні гаубиці 2С19 "Мста-С".

Відповідне відео опублікував підрозділ аеророзвідки Shadow.

Ворожу техніку уразили високоточні ракети з РЗСВ Himars. У результаті САУ були знищені, а частина їх екіпажів - ліквідована.

"Виявили, надали координати, зафіксували ураження… 4 САУ російських окупаційних військ зупинив Хаймарс. Працює аеророзвідка, виявлення та корегування", – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, Сили оборони продовжують знищувати окупантів та їхню техніку дронами-камікадзе. Українські військові на одному із напрямків точними ударами знищили два російські танки Т-80, а також уразили Т-72 та Т-90.

“Працює група “Асгард” підрозділу “Очі” у взаємодії з 3-ю ОШБр, а також 28 ОМБр та групою “сліпа лють” УДА. Було знищено два танки Т-80, уражений Т-72 та Т-90. Ворог системно знищується”, – заявив командувач Сухопутними військами Олександр Сирський.

На відео видно, як українські захисники розшукали ворожі цілі та за точними координатами знищили.

Раніше в Олешках стався потужний “прильот” по базуванню окупантів, де знаходилась техніка та велика кількість боєкомплекту. 

Також пізніше за повідомленнями у мережі в тих же тимчасово окупованих Олешках за пів ночі знищено два склади з БК, а також є влучання по скупченню окупантів. Разом з боєкомплектом наші захисники також влучили по скупченню окупантів – їх втрати після цього удару уточняються.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, Шольц відповів на критику щодо тяганини з ракетами Taurus.

Головне