Австралія відправила Україні бронемашини Bushmasters

Австралія відправила Україні бронемашини Bushmasters

Австралія відправила Україні бронемашини Bushmasters. Про це повідомив посол Австралії в Україні Брюс Едвардс.

Українські військові отримають Bushmasters до 25 грудня.

"Мало що може привітати з Різдвом близького друга далеко за морями краще за порятунок життів. Ми пишаємося визнанням Bushmasters серед ключової військової допомоги, наданої Україні. Ще більше їх уже в дорозі! Розпаковуйте ще до 25 грудня", – написав Едвардс.

Посол не уточнив кількість переданої техніки.

Bushmasters характеристики: 

Bushmaster - це 11-тонний броньований автомобіль, здатний перевозити до десяти пасажирів і захищати їх від наземних мін та інших вибухонебезпечних боєприпасів.

Нагадаємо, Україна позбулася залежності від поставок з рф запчастин до атомних реакторів. Про це повідомив президент НАЕК "Енергоатом" Петро Котін в ефірі національного телемарафону "Єдині новини" в четвер увечері, передає “Інтерфакс-Україна”.

"Енергоатом" став першою у світі енергокомпанією, яка реалізувала проєкт з диверсифікації ядерного палива для радянських реакторів.

Як писали "Ми-Україна" раніше, глава МЗС Великої Британії підтримав конфіскацію активів рф на користь України. Про це повідомив

Девід Кемерон заявив, що це буде "авансом у питанні репарацій". За словами міністра, він розглянув усі аргументи щодо конфіскації активів і не побачив нічого, що б могло його переконати в тому, що це погана ідея.

 

Головне