Аварія на високовольтній лінії в Одесі: Братчук розповів, де вимикатимуть світло сьогодні

Аварія на високовольтній лінії в Одесі: Братчук розповів, де вимикатимуть світло сьогодні

В Одесі напередодні сталась аварія, внаслідок якої відбулося аварійне відключення високовольтної лінії, що живить Київський та Приморський райони міста. Наразі ситуація в регіоні вже повністю контрольована. 

Про це в ефірі "Ми-Україна" розповів речник оперативного штабу Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук. 

"Кілька десятків тисяч абонентів було відключено через аварію. Ситуація повністю контрольована, хоч і непроста. Проводяться стабілізаційні відключення, вони будуть тривати і сьогодні. Ми говоримо про Одесу та Одеський район. У інших територіальних громадах ситуація на порядок краща", - зазначив він. 

Аварійно-відновлювані роботи з ліквідації наслідків аварії тривають відучора. Фахівці перерозподіли електронавантаження на інше високовольтну лінію, яку було відремонтовано цими вихідними.

Нагадаємо, 4 лютого в Одесі сталась масштабна аварія на підстанції “Укренерго”. З того дня, в обласному центрі та районі тривають мережеві обмеження через пошкодження обладнання на енергооб'єктах внаслідок минулих ракетних ударів та атак дронами.

Як писав "Ми-Україна" раніше, в ОК "Південь" повідомили, що станом на ранок 22 лютого російських кораблів з “калібрами” у Чорному морі не зафіксовано. Втім противник може у будь-який момент вивести кораблі, тому загроза лишається.

Як повідомлялось, за минулу добу, 21 лютого, російське окупаційне військо здійснило 59 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. Внаслідок злочинних дій окупантів знищені та пошкоджені цивільні житлові будинки, є загиблі та поранені цивільні.

Ворог зосереджує основні зусилля на веденні наступальних дій на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Шахтарському напрямках.

Головне