Армія рф запустила ударні БПЛА по Україні

Армія рф запустила ударні БПЛА по Україні

Увечері 15 вересня російські окупанти розпочали атаку на Україну з використанням ударних безпілотників. Про це повідомили Повітряні сили ЗСУ.

За інформацією військових, о 20:16 було зафіксовано рух, ймовірно, ударних дронів у напрямку Чернігівської області з території Сумщини. Одночасно виникла загроза використання безпілотників у Харківській і Полтавській областях.

Станом на 20:30 ворожі "шахеди" продовжували свій рух з Харківської області в бік Полтавщини. Паралельно, дрони, запущені з Сумської області, рухалися південно-західним курсом у напрямку Чернігівщини, прямуючи до міста Прилуки.

Повітряні сили України закликають громадян зберігати пильність та дотримуватися правил безпеки під час повітряної тривоги. Ситуація залишається напруженою, українські військові продовжують відстежувати рух ворожих безпілотників та вживати необхідних заходів для захисту населення та інфраструктури.

Нагадаємо, у понеділок, 16 вересня, заходи обмеження споживання електроенергії не прогнозуються. Про це повідомляє НЕК "Укренерго".

Як писали "Ми-Україна" раніше, президент України Володимир Зеленський готується представити президенту США Джо Байдену детальний план перемоги України. Про це глава держави розповів в інтерв'ю американському журналісту Фаріду Закарії на CNN

Головне