Армія рф вранці вдарила по багатоповерхівці у Нікополі: є загиблий

Армія рф вранці вдарила по багатоповерхівці у Нікополі: є загиблий

Збройні сили країни-агресорки вранці у вівторок, 28 листопада, завдали удари по одній з багатоповерхівок Нікополя. В результаті атаки є загиблий та поранені, під уламками будівлі можуть бути люди.

"Артилерійський снаряд поцілив по п’ятиповерхівці. Загинув 63-річний чоловік. Постраждали дві жінки – 65 та 63 років", - інформує очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

Як відомо, цієї ночі окупаційне військо обстрілювало Марганецьку громаду на Нікопольщині. Також ворог здійснив ракетний удар по Кривому Рогу. 

Напередодні, 27 листопада, під час чергового обстрілу Нікополя поранення отримала 51-річна місцева мешканка. Жінку ушпиталили. Руйнувань зазнали сім багатоквартирних будинків та 14 приватних, також постраждали адміністративна будівля, церква, навчальний заклад, спортивний клуб та газогін.

Нагадаємо, 28 листопада агресор вгатив ракетою по підприємству в одному з районів Запоріжжя. Станом на зараз відомо про одну легко поранену людину. Від вибухової хвилі пошкодження зазнав один з магазинів, розташованих поряд із місцем удару. За попередніми даними, для завдання удару росіяни використали ракету "Іскандер".

Як писав "Ми-Україна" раніше, у підконтрольному росіянам Токмаку на Запоріжжі вранці лунали гучні вибухи, після яких в місті зникло світло.

Головне