93-річний Руперт Мердок вдруге за рік заручився: що відомо про його обраницю Олену Жукову

93-річний Руперт Мердок вдруге за рік заручився: що відомо про його обраницю Олену Жукову

Менш як за рік після скасування свого останнього одруження засновник медіахолдингів News Corporation та 21st Century Fox Руперт Мердок знову заручився. CNN про це стало відомо за кілька днів до його прийдешнього дня народження, наступного понеділка йому стукне 93.

Новою обраницею мільярдера стала Олена Жукова. Пропозицію він їй зробив за кілька місяців після початку відносин. Жуковій 67 років, за фахом вона молекулярний біолог, зараз - на пенсії. Обраниця Мердока є матір'ю російської підприємиці, дизайнерки та колекціонерки Даші Жукової, ексдружини олігарха Романа Абрамовича.

Весілля, як очікується, пройде у маєтку Мердока в Каліфорнії Moraga Bel Air. Коли саме відбудеться церемонія пара ЗМІ не розповіла. 

Заручини з Жуковою для Мердока стали другими за рік. Торік у березні він заявляв про наміри побратися з радіоведучою та ексстоматологинею Енн Леслі Сміт. Втім за невідомих причини заручини були скасовані. Вже влітку Мердок розпочав відносини з новою обраницею.

Як відомо, у рейтингу мільярдерів за версією Bloomberg Мердок посідає 280-е місце, його статки оцінюються у 9 млрд доларів. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рахуємо чужі гроші: як Джефф Безос здолав Ілона Маска і став найбагатшим у світі

Як писав "Ми-Україна" раніше, у жовтні прем'єр-міністерка Італії Джорджія Мелоні оголосила про розрив відносин зі своїм обранцем та батьком її дитини. Вона була разом з телеведучим Андреа Джамбруно майже 10 років, але офіційно пара не була одружена. Вони мають семирічну доньку Джіневру.  

 


 

Головне