Кількість поранених в Запоріжжі зросла до 15 осіб

 Кількість поранених в Запоріжжі зросла до 15 осіб

Кількість поранених внаслідок ракетного обстрілу Запоріжжя зросла до 15 людей, ще двоє людей зникли безвісти. Про це повідомив керівник ОВА Іван Федоров.

В МВС повідомили, що ліквідація наслідків російської атаки по місту триває. В ОВА також повідомили, що росіяни вбили двох людей в приватному секторі - 35-річного чоловіка та його 8-річну дівчинку.

Ще одним загиблим став водій тролейбусу, що був на греблі. Стало відомо, що він лише їхав на маршрут, тому пасажирів в салоні не було.

Нагадаємо, командувач Сухопутних військ наголосив, що європейські партнери добре розуміють наслідки падіння України у війні. Про це повідомив командувач Сухопутних військ в ефірі телемарафону.

"Не обов’язково це буде наступ. Можливо, вони будуть ним поповнювати свої підрозділи, які втрачають боєздатність. Але така вірогідність є, що на початок літа вони можуть мати певні сили для проведення відповідних наступальних операцій на одному з напрямків", – розповів командувач Сухопутних військ в ефірі телемарафону.

Як писали "Ми-Україна" раніше, вранішня ракетна атака рф по Дніпру призвела до руйнувань не лише енергооб'єктів, а і цивільної інфраструктури. Про це в ефірі марафону "Єдині новини" повідомив заступник голова Дніпропетровської ОВА Юрій Яндульський.

Головне