У Дніпрі пошкоджено 14 будинків, лікарню та три освітніх заклади, - ОВА

У Дніпрі пошкоджено 14 будинків, лікарню та три освітніх заклади, - ОВА

Вранішня ракетна атака рф по Дніпру призвела до руйнувань не лише енергооб'єктів, а і цивільної інфраструктури. Про це в ефірі марафону "Єдині новини" повідомив заступник голова Дніпропетровської ОВА Юрій Яндульський. 

"У місті Дніпро ушкоджено вісім багатоквартирних будинків та шість приватних домоволодінь. Переважно ушкоджені фасади та вибиті шибки. Вибуховою хвилею пошкоджено медзаклад та три навчальні заклади, серед яких один ДНЗ, та теплотраса", - розповів він 

 В області без електропостачання залишається близько 220 000 абонентів, зокрема у Кам'янському - 75 000, у Павлограді -15 000, у Дніпрі - 3500 а в Кривому Розі - 26 000. 

Всі об'єкти критичної інфраструктури забезпечні альтернативними джерелами живлення. В області розгорнути більше 1400 пунктів Незламності. 

У місті та області тривають роботи із відновлення подачі води в оселі населення.

"Наразі ми відновлюємо водопостачання в Кам'янське та в Дніпро, питань і проблем немає. До кінця поточного дня водопостачання буде поновлено повною мірою. Що стосується теплопостачання - у нас проблемне питання залишається із Павлоградом і Павлоградським районом - це близько 100 000 абонентів. Ще одне - це 65 багатоквартирних будинків у Дніпрі без тепла", - розповіли в ОВА.

Як писав "Ми-Україна" раніше, через вранішній масований російський авіаудар по всьому Харкову досі відсутнє електропостачання, але комунальні служби частково відновили водопостачання в місті з пониженим тиском. Нині 40 000 абонентів міста забезпечені теплом завдяки роботі модульних котелень.

Головне