"Динамо" та "Шахтар" зіграли у нічию в центральному матчі УПЛ

У центральному матчі 11-го туру УПЛ київське "Динамо" та донецький "Шахтар" зіграли внічию 1:1 на стадіоні імені Валерія Лобановського.

Перший тайм завершився без голів, але приніс "біло-синім" втрату: через травму стегна на 16-й хвилині поле змушений був покинути захисник Денис Попов, якого замінив Крістіан Біловар.

Рахунок було відкрито на 48-й хвилині. Після подачі Судакова з кутового та удару головою Егіналду, м'яч зрештою опинився у воротах киян завдяки добиванню Артема Бондаренка.

Ситуація в матчі різко змінилася на 60-й хвилині, коли "гірники" залишились у меншості – Дмитро Криськів отримав пряму червону картку за грубий підкат проти Біловара.

Підопічні Олександра Шовковського скористалися чисельною перевагою лише наприкінці зустрічі. На 87-й хвилині Олександр Караваєв ефектним ударом замкнув подачу Дубінчака, встановивши остаточний рахунок.

Після цього матчу "Динамо" зберігає лідерство в чемпіонаті, тоді як "Шахтар" залишається за межами першої трійки.

Нагадаємо, “Динамо” та "Шахтар" зіграють у 199-му матчі між собою в 11-му турі чемпіонату України з футболу (УПЛ). Зустріч відбудеться 27 жовтня  на стадіоні ім. В. Лобановського о 18:00.

Як писали "Ми-Україна" раніше, збірна України з пожежно-рятувального спорту виборола на Чемпіонаті світу Firefighter Challenge 10 перших і два других місця, встановивши чотири світових рекорди.

Головне