Початок справжніх санкцій: удари по нафтопроводах рф

Початок справжніх санкцій: удари по нафтопроводах рф

Пішли удари по нафтопроводах росії. Гарна новина. Якщо удари підуть масово особливо по насосах, які прокачують сиру нафту на експорт, то це будуть справжні санкції проти російського експорту нафти, оскільки це обладнання вони також не зможуть замінити. Тоді в принципі нафтові термінали у портах Новоросійська можна і не чіпати та подарувати Салівану, який просив їх не чіпати. Все одно працювати не будуть.

Якщо вже є далекобійні дрони, то можна промацувати нафтопроводи і вглибині росії. Наприклад, ті що йдуть на Китай. Типу "Силу Сибіру". Щоб їх також підбадьорити. Таких насосних станцій купа. Всі тим більше не прикриєш.

Далі є ще солодкі цілі у вигляді газових компресорів. Це до речі реальний крок до розпаду росії. Чим менше у Москви є можливості викачувати ресурси з регіонів, тим швидче регіональні еліти будуть думати, а нащо воно їм потрібно. Плюс зниження трубопроводів порушують традиційну логістику росії.

Головне управління розвідки повідомило про підрив ще одного військового об'єкта в росії – нафтопроводу в населеному пункті Азов. Про це пише ГУР.

У ніч проти 6 квітня в районі н. п. Азов Ростовської області підірвали трубопровід, яким здійснювалося перекачування нафтопродуктів з місцевої нафтобази до танкерів на припортовій території "Азовського морського порту".

Тарас Загородній, керуючий партнер “Національної антикризової групи”

Головне