Збірна України сьогодні зіграє проти Північної Македонії: де дивитися  

Збірна України сьогодні зіграє проти Північної Македонії: де дивитися  

Збірна України з футболу зіграє проти команди Північної Македонії в сьомому турі кваліфікації на Євро-2024 у групі С. Гра відбудеться 14 жовтня на стадіоні "Дженералі Арена" у Празі.

Початок поєдинку запланований на 16:00 за київським часом.

Де дивитися матч

Матч транслюватиметься на загальнодоступних регіональних каналах "Суспільного" у прямому ефірі. Крім того, зображення гри буде доступне на телеканалі "Megogo Футбол," який входить до підписки "Максимальна" або "Спорт," а також на спеціальному pop-up каналі, що відкритий для підписників "Оптимальна" сервісу Megogo.
 
У цьому поєдинку українська команда вважається фаворитом. Ставки на її перемогу приймаються з коефіцієнтом 1,65. Нічия оцінюється коефіцієнтом 3,70, тоді як на перемогу македонців коефіцієнт складає 5,50.
 
Ця зустріч буде сьомою в історії зіткнень цих двох команд. З попередніх матчів, чотири рази перемагали українці, один поєдинок завершився внічию, і одну перемогу святкували представники Північної Македонії.

Збірна України готувалася до зустрічі з Північною Македонією в Празі, починаючи з 8 жовтня. На жаль, в цьому майбутньому матчі не зможуть взяти участь півзахисник Андрій Ярмоленко з київського "Динамо" та півзахисник Віктор Циганков, який виступає за іспанську команду "Жирона," оскільки вони отримали травми попереднього дня. На їхнє місце у національній команді були викликані Олександр Піхальонок з "Дніпра-1" і Назарій Русин, який грає за англійський "Сандерленд."

Наразі в турнірній таблиці відбіркової групи "C" ситуація така: Англія з 13 очками (5 матчів), Італія з 7 очками (4 матчі), Україна також з 7 очками (5 матчів), Північна Македонія з 7 очками (5 матчів), і Мальта без очок (5 матчів). Тож майбутній поєдинок у Празі можна спостерігати без будь-яких сумнівів як ключовий у цій групі.

Як писав "Ми-Україна" раніше, Андрія Шевченка визнали одним з кращих футболістів 2000-х років.

Головне