Відбір на Євро-2024: Збірна України з футболу перемогла Мальту

Відбір на Євро-2024: Збірна України з футболу перемогла Мальту

Національна збірна України з футболу 17 жовтня отримала перемогу над командою Мальти з рахунком 3:1 під час кваліфікації на чемпіонат Європи.

Рахунок в матчі був відкритий командою Мальти на 12-й хвилині, коли Пол Мбонг забив гол, відірвавшись від центральних захисників України. На 38-й хвилині Георгій Судаков влучив у ворота Мальти зі штрафного майданчика, але в результаті цього удару м'яч потрапив в свої власні ворота через долю Раяна Камензулі.

Згодом Україна отримала право на виконання пенальті після фолу на Михайлі Мудрику. Артем Довбик успішно реалізував 11-метровий удар на 43-й хвилині.

На 85-й хвилині Михайло Мудрик відзначився голом, забивши з-за меж штрафного майданчика свій перший гол у складі збірної України.

Ця перемога стала четвертою для України в ході відбіркового турніру на Євро-2024.

Зараз у турнірній таблиці групи С національна збірна України займає друге місце, набравши 13 очок. Перше місце у групі утримує Англія (16 очок), а третє – Італія (10 очок). У паралельному матчі Англія перемогла Італію з рахунком 3:1 та забезпечила собі путівку до фінальної частини чемпіонату Європи.

Нагадаємо, 14 жовтня Збірна України з футболу з рахунком 2:0 перемогла Північну Македонію у відборі на Євро-2024

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, в Олімпіаді-2028 зʼявляться пʼять нових видів спорту.

Головне