Українка здобула "золото" на змаганнях зі скелелазіння у Саудівській Аравії

Українка здобула

Українка Євгенія Казбекова перемогла на змаганнях зі скелелазіння у Саудівській Аравії. Змагання проходили під час мультиспортивного форуму Пляжні ігри NEOM.

Про це пише НОК України.

Дніпрянка виборола золоту медаль на змаганнях "Пляжні ігри NEOM". У дисципліні болдеринг українка єдина у фіналі пролізла усіма чотирма трасами, три з яких були в першому сеті.

Ярослав Ткач виборов срібло, посівши друге місце у дисципліні на швидкість.

photo_2023-11-25_07-38-18.jpg (133 KB)

Нагадаємо, українська фігуристка Анастасія Гожва здобула "золото" турніру Skate Celje у Словенії.

21-річна спортсменка з Києва, виграла і коротку програму, в якій набрала необхідний для участі в чемпіонаті світу техмінімум, і довільну, набравши 100,79 бали.

Загальний результат фігуристки - 160,70 бали. Анастасія Гожва стала переможницею турніру з відривом від срібної призерки з Італії Джиневри Негрелло у 10 балів, повідомили в НОК.

Як писав "Ми-Україна" раніше, футбольні фанати влаштували бійку і ледь не зірвали матч збірних Бразилії та Аргентини. У матчі кваліфікації на чемпіонат світу 2026 року Бразилія поступилася Аргентині з рахунком 0:1, але події на трибунах стали особливо визначальними. Ще до початку гри, під час виконання національних гімнів, уболівальники обох команд стали учасниками конфлікту, кидаючи стільці один в одного. Поліція втрутилася, використовуючи кийки.

Головне