Найкраща гольфістка світу раптово знялась з турніру European Tour: причина

Найкраща гольфістка світу раптово знялась з турніру European Tour: причина

Зірка світового гольфу Неллі Корда опинилася в центрі уваги через несподіваний інцидент. Найкраща гольфістка оголосила про свій вимушений відхід від участі в престижному жіночому турнірі European Tour в Лондоні через укус собаки.

Як пише CNN, прикрий випадок стався в Сіетлі минулої суботи, змусивши спортсменку взяти паузу для лікування та повного відновлення. Корда висловила своє розчарування та вибачилася перед фанатами й організаторами турніру LET Aramco Team Series, запланованого на 28-30 червня в клубі Centurion в Хемел-Хемпстеді, Англія.

"З жалем повідомляю, що мені доведеться відмовитися від участі в жіночому турнірі European Tour, який пройде наступного тижня в Лондоні... мені потрібен час, щоб отримати лікування і повністю одужати", - написала атлетка в Instagram. 
 
Цей інцидент став черговим ударом у низці невдач, що спіткали Корду останнім часом. Після вражаючого початку сезону, коли вона встановила рекорд, вигравши п'ять турнірів LPGA Tour поспіль, її форма різко погіршилася. Останні три турніри завершилися для неї невдало, а на жіночому чемпіонаті PGA KPMG вона показала найгірший результат у своїй кар'єрі, набравши 81 бал у другому раунді.

Сама Корда відверто зізналася журналістам, що переживає складний період у своїй кар'єрі: "Зараз для мене це просто гольф. Важко описати словами, як я граю. Мені потрібно повернутися додому і спробувати перезавантажитися".

Пори труднощі, Корда залишається однією з найталановитіших гольфісток світу. Її вражаючий послужний список включає 14 перемог у LPGA Tour, золоту олімпійську медаль на Іграх 2020 року в Токіо та участь у трьох Кубках Солхейма. 

Як писав "Ми-Україна" раніше, українські танцюристи стали першими на міжнародному турнірі зі спортивних танців на візках.

Головне