Ломаченко нокаутував Камбососа та став чемпіоном світу IBF у легкій вазі

Ломаченко нокаутував Камбососа та став чемпіоном світу IBF у легкій вазі

Український боксер Василь Ломаченко здобув перемогу над австралійцем Джорджем Камбососом у поєдинку за вакантний чемпіонський пояс IBF у легкій вазі.

На кону в поєдинку стояли титули чемпіона світу за версіями IBF (вакантний) та IBO (другорядний пояс захищав Камбосос) у легкій вазі.

У поєдинку перевагу мав Василь Ломаченко, який домінував у бою та наніс багато ударів по своєму супернику.

В 11-му раунді українець завершив поєдинок, відправивши Камбососа на підлогу. Хоча австралієць спробував продовжувати поєдинок, Ломаченко відразу ж завершив бій, примусивши суперника знову опинитися на підлозі. Рефері втрутився і зупинив бій, оголосивши дострокову перемогу українця.

Варто нагадати, що 18 травня у Саудівській Аравії пройде поєдинок між Олександром Усиком і Тайсоном Ф'юрі. Цей бій буде визначальним у важкій вазі, де український та британський боксери змагатимуться за звання абсолютного чемпіона. Спортсменам загрожує 10-мільйонний штраф у разі відмови від бою.

Бій між Олександром Усиком і британцем Тайсоном Ф’юрі за титул абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі перенесли на 18 травня.

Раніше поєдинок призначили на 17 лютого 2024 року, однак його скасували через травму британського спортсмена. Ф’юрі отримав поріз над оком під час спарингу, який довелося зшивати.

Після цього менеджер боксера Олександра Усика Егіс Клімас назвав Тайсона Ф'юрі довбаним боягузом.

Як писав "Ми-Україна" раніше, ЗСУ за добу знищили понад 1200 окупантів та літак.

Головне