Київське "Динамо" отримало нового тренера: хто ним став

Київське

Після відставки Мірчі Луческу, Олександр Шовковський буде виконувати обов’язки головного тренера київського Динамо.

Цю інформацію опубліковано на офіційному сайті клубу.

У його тренерському штабі працюватимуть Еміль Карас, Олег Гусєв та Михайло Михайлов. 

Ексворотар замінив на цій посаді Мірчі Луческу. Румунський фахівець подав у відставку після поразки в матчі з "Шахтарем" (0:1) у рамках чемпіонату України.

"Наступного дня після поєдинку футболісти та адміністративний персонал зібралися на навчально-тренувальній базі у Віті-Литовській, де президент клубу Ігор Суркіс подякував Містеру, який також був присутній на зібранні та попрощався з усіма, і представив команді нового наставника. Ним став багаторічний голкіпер «біло-синіх» Олександр Шовковський, який у статусі виконуючого обов’язки головного тренера готуватиме команду до наступних матчів у чемпіонаті України", - йдеться у дописі.

Варто відзначити, що Олександр Шовковський вже раніше виконував обов’язки головного тренера, коли Мірча Луческу перебував на лікарняному і отримував операцію на нозі наприкінці минулого сезону.

photo_2023-11-04_12-19-31.jpg (241 KB)

Раніше повідомлялося, що головний тренер футбольного клубу "Динамо" (Київ), Мірча Луческу, оголосив про свій вихід з команди на пресконференції 3 листопада. Він почав тренувати столичний клуб влітку 2020 року і прийняв рішення завершити свою кар'єру після багатьох років відданості українському футболу.

"Всьому приходить кінець. Я 15 років віддав футболу України і на цьому я вирішив закінчити свою кар’єру. Це остання гра ("Динамо" з "Шахтарем" 3 листопада, - ред.). Я попрощався з гравцями "Динамо" і з гравцями "Шахтаря". Дякую українському футболу! Дякую Україні за ці 15 років! Всім бажаю миру, здоров'я та щасливого майбутнього", - заявив румунський футболіст та тренер.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, "Шахтар" став першим півфіналістом Кубка України.

Головне