Ястремська програла китаянці у півфіналі Australian Open

Ястремська програла китаянці у півфіналі Australian Open

Українська тенісистка Даяна Ястремська програла китаянці Цінь Вень Чжен та вибула у півфіналі Australian Open-2024.

Даяна програла китаянці Цінь Вень Чжен у двох сетах з рахунком 4:6, 4:6, тим самим залишившись крок від фіналу.

Тенісистки провели на корті 1 годину та 37 хвилин. У цей період Даяна зробила три ейси, вчинила п’ять подвійних помилок та використала два з десяти брейкпойнтів.

У першому сеті вона вийшла вперед з рахунком 2:0, але втратила перевагу і поступилася 4:6. У другому сеті Даяна почала з рахунком 1:2, але потім виграла два гейми поспіль, проте все ж це не врятувало її від поразки з таким же рахунком 4:6.

Після вильоту з турніру Ястремська, яка стартувала на Australian Open з 93 місця у рейтингу, піднялася на 64 позиції і зараз знаходиться на 29-му місці. Це був перший її виступ у півфіналі такого престижного турніру. Раніше найкращим результатом було четверте коло на Вімблдоні-2019.

У фіналі Australian Open-2024 китаянка Цінь Вень Чжен зіграє проти "нейтральної" тенісистки з Білорусі Аріни Сабалєнко, яка захищає титул у Мельбурні.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, легендарний футболіст і колишній головний тренер збірної України Андрій Шевченко був офіційно обраний президентом Української асоціації футболу (УАФ).

Головне