Футбольні фанати влаштували бійку і ледь не зірвали матч збірних Бразилії та Аргентини

Футбольні фанати влаштували бійку і ледь не зірвали матч збірних Бразилії та Аргентини

У матчі кваліфікації на чемпіонат світу 2026 року Бразилія поступилася Аргентині з рахунком 0:1, але події на трибунах стали особливо визначальними. Ще до початку гри, під час виконання національних гімнів, уболівальники обох команд стали учасниками конфлікту, кидаючи стільці один в одного. Поліція втрутилася, використовуючи кийки.

Капітан збірної Бразилії Маркіньос та гравці збірної Аргентини намагалися втрутитися, але не змогли припинити сутичку. Воротар аргентинців Еміліано Мартінес спробував потрапити на трибуну самостійно.

Спроби розпочати гру до завершення розбірок на трибунах були неуспішними, і Ліонель Мессі вказав жестом, що його команда не буде продовжувати гру, виводячи партнерів з поля.

655db34a9831c3.08896650.webp (82 KB)

655db3812c89d3.91182656.webp (111 KB)

Поліції вдалося врегулювати ситуацію з аргентинськими фанатами, які дивно не були відокремлені від уболівальників Бразилії.

Збірна Аргентини, урешті, вийшла на поле, і матч розпочався через 27 хвилин. Проте, емоції перейшли на газон. Ліонель Мессі схопив Родріго за шию та виразив йому різке зауваження. Пізніше виявилося, що бразильський гравець назвав суперників "сцикунами", а Мессі відповів, що вони "не сцикуни, а чемпіони світу".

60673.jpg (151 KB)

Нагадаємо, Україна зіграла внічию з Італією у заключному відбірковому матчі на Євро-2024. Тепер українці матимуть ще шанси через матчі плей-офф, які відбудуться навесні 2024 року. Потенційні суперники включають Боснію та Герцеговину, Ізраїль, Фінляндію, Ісландію, Польщу, Естонію та Уельс.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, на Харківщині затримали агента фсб, який розвідував на кордоні з рф оборонні рубежі України.
 
 
 
 

Головне