Дощ, град та блискавки: раптова негода зірвала матч Євро-2024 між Німеччиною та Данією

Дощ, град та блискавки: раптова негода зірвала матч Євро-2024 між Німеччиною та Данією

Матч 1/8 фіналу чемпіонату Європи з футболу 2024 року між збірними Німеччини та Данії 29 червня було несподівано призупинено через екстремальні погодні умови в Дортмунді.

Гра, яка проходила на знаменитому стадіоні "Вестфаленштадіон", була перервана на 35-й хвилині при рахунку 0:0. Головний арбітр Майкл Олівер був змушений вивести команди з поля через сильну грозу, яка супроводжувалася проливним дощем, градом та потужними ударами блискавки.

Як пише AP, погодні умови різко погіршилися, перетворивши теплий літній вечір на справжній шторм. Вболівальники на знаменитій Південній трибуні змушені були шукати укриття, коли потоки води заливали їхні місця.

Організатори матчу оголосили про призупинення гри через "несприятливі погодні умови" і пообіцяли надати додаткову інформацію щодо подальшого розвитку подій.

Попри хаос, спричинений негодою, деякі німецькі вболівальники зберігали оптимізм, навіть співаючи під час зливи.

Переможець цього матчу має зустрітися у чвертьфіналі 5 липня з переможцем пари Іспанія - Грузія. Однак, через погодні умови, подальша доля гри та її вплив на розклад турніру залишаються невизначеними.

Близько 22:55 стало відомо, що гру відновлюють. Затримка тривала близько 25 хвилин, пише CNN.

Як писав "Ми-Україна" раніше, у матчі 1/8 фіналу чемпіонату Європи 29 червня на Олімпійському стадіоні Берліна відбулася несподівана розв'язка: збірна Швейцарії перемогла діючих чемпіонів Європи - команду Італії.

Головне