"Арсенал" - "Шахтар": де і коли дивитися матч Ліги Чемпіонів

"Шахтар" проведе матч проти "Арсеналу" у рамках третього туру Ліги чемпіонів у вівторок, 22 жовтня. Початок гри заплановано на 22:00 за київським часом.

Матч відбудеться на стадіоні "Емірейтс" у Лондоні.

Це перша зустріч команд за останні 14 років у Лізі чемпіонів. Попередні матчі між ними відбулись у сезоні 2010/11, де "Шахтар" і "Арсенал" здобули по одній перемозі в груповому етапі.

Поєдинок стане єдиною грою між цими командами в основному етапі Ліги чемпіонів цього сезону.

Трансляція матчу "Арсенал" - "Шахтар" буде доступна на платформі MEGOGO. Початок прямого ефіру - о 22:00 за київським часом.

Букмекери вважають "Шахтар" аутсайдером у цій зустрічі. Коефіцієнт на перемогу української команди становить 19,00, на нічию - 8,50, а на перемогу "Арсеналу" - 1,14, що робить англійську команду фаворитом.

"Шахтар" вже зіграв два матчі в груповому етапі: зіграв унічию з "Болоньєю" (0:0) та програв "Аталанті" (0:3).

Тим часом юнацька команда "Шахтаря" сенсаційно обіграла "Арсенал" у третьому турі юнацької Ліги УЄФА з мінімальним рахунком 1:0. Єдиний гол у матчі забив Валентин Галонський. Наприкінці гри, на 90+8 хвилині, "Шахтар" залишився вдесятьох після того, як 18-річний півзахисник Василь Бундаш отримав другу жовту картку.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, головний тренер збірної України Сергій Ребров розповів про стан здоров'я півзахисника Олексія Гуцуляка, який отримав травму під час матчу Ліги націй сезону-2024/25 проти Чехії.

Головне