ЗСУ знищили російський "Солнцепьок" на Херсонщині (відео)

ЗСУ знищили російський

На лівобережжі Херсонської області, спільна операція Сил спеціальних операцій та Морської піхоти Збройних сил України призвела до ліквідації російського системи залпового вогню ТОС-1А "Солнцепьок".

Про це повідомляє командування Сил спецоперацій у Facebook.

“Солнцепьок" активно атакував позиції Сил оборони в районі Кринок на лівому березі Херсонщини. Оператори Сил спецоперацій у співпраці з військовослужбовцями 140-го окремого розвідувального батальйону Морської піхоти та Служби безпеки України успішно здійснили ураження та знищили "Солнцепьок".

Нагадаємо, протягом тижня російські силовики понесли значні втрати в ході війни проти України, ЗСУ знщили понад 7 000 військовослужбовців та майже 700 одиниць військової техніки.

Силами оборони України було ліквідовано близько 7250 осіб особового складу противника протягом тижня з 11 по 17 грудня.

Крім того, за підсумками бойової доби 17 грудня сукупні втрати окупаційного війська рф у війні проти України зросли на ще 1090 солдатів. Сили оборони України також утилізували 44 танки, 60 бойових броньованих машин, майже 40 артилерійських системи та 12 БпЛА. 

Таким чином від початку повномасштабної агресії росії ворог втратив більш як 347,1 тис. військовослужбовців.

Як писав "Ми-Україна" раніше, держави ЄС викинули понад 215 млн вакцин проти COVID-19 - це обійшлося платникам податків у €4 млрд.

Головне