ЗСУ знищили "Град", який обстрілював цивільних з Миколаївщини

ЗСУ знищили

Під час повітряної розвідки на Херсонському напрямку оператори одного з підрозділів ССО знищила реактивну систему залпового вогню БМ-21 "Град". Про це повідомили у пресслужбі ССО.

Ним російська армія обстрілювала цивільне населення Миколаївської області.

"Унаслідок вогневого ураження знищено: БМ-21 "Град", розрахунок (двоє військовослужбовців армії противника) і водія бойової машини", — повідомили у пресслужбі ССО.

Знищили РСЗВ, також російська армія втратила двох військовослужбовців і водія бойової машини.

Нагадаємо, на Таврійському напрямку Сили оборони знищили російську радіолокаційну станцію "Зоопарк" та станцію радіоелектронної боротьби "Репелент-1". Про це повідомив командувач ОСУВ "Таврія" бригадний генерал Олександр Тарнавський. 

Як повідомив командувач ОСУВ "Таврія" Тарнавський, загальні втрати російських окупантів – 385 осіб. Також ЗСУ знищили 57 одиниць військової техніки: чотири танки, 12 ББМ, шість артсистем, 14 БпЛА, 13 автомобілів, вісім одиниць спецтехніки.

Як писали "Ми-Україна" раніше, колишній командувач Сухопутних сил США в Європі, генерал у відставці Бен Ходжес розповів, що російським військам не вдалося досягти переваги у повітрі і збиття двох літаків - А-50 та Іл-22м - напередодні тому підтвердження.

Про це він зазначив в інтерв'ю "Голосу Америки". Ходжес високо оцінив талант Повітряних сил ЗС України, які змогли збити одразу два російські літаки. За його словами, наслідком цього стали одразу три фактори.

Головне