ЗСУ закріпилися на нових рубежах оборони та відбивають спроби окупантів розвинути наступ на Авдіївському напрямку

ЗСУ закріпилися на нових рубежах оборони та відбивають спроби окупантів розвинути наступ на Авдіївському напрямку

Наші військові закріпилися на нових рубежах оборони та відбивають спроби окупантів розвинути наступ на Авдіївському напрямку. Про це повідомив командувач Оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" генерал Олександр Тарнавський.

Як повідомив командувач ОСУВ "Таврія" Тарнавський, наші захисники відбили п'ять атак в районах Новобахмутівки, Ласточкиного та Первомайського.

На Запорізькому напрямку росіяни штурмують малими групами з залученням кількох одиниць бронетехніки. Ці спроби припиняються, Сили оборони нищать ворога на околицях Роботина.

Загальні втрати ворога минулої доби – 624 окупанти. Серед знищеної техніки – установка розмінування УР-77, яку називають "Змій Горинич".

На Авдіївському напрямку наші захисники відбили п'ять атак ворога в районах Новобахмутівки, Ласточкиного та Первомайського. Українські військові закріпилися на нових рубежах оборони та успішно відбивають спроби російських окупантів розвинути наступ.

Нагадаємо, залізничне сполучення з Республікою Польща здійснюється у штатному режимі. Пасажирські та вантажні поїзди наразі курсують без ускладнень. Про це повідомили в "Укрзалізниці".

Вчора польські протестувальники заблокували рух поїзда №119 Київ – Хелм. У ньому було 260 пасажирів, більшість з них – жінки та діти. Після втручання польської поліції та залізничників поїзд продовжив рух.

Як писали "Ми-Україна" раніше, повітряні сили Збройних сил України знищили ще два російські літаки — на східному напрямку. Про це повідомив командувач Повітряних сил Микола Олещук.

Повітряні сили збили два російські літаки - Су-34 та Су-35С. Ці повітряні судна завдавали ударів керованими авіабомбами по позиціях ЗСУ.

Головне