Сили оборони знищили ще два російські літаки

Сили оборони знищили ще два російські літаки

Повітряні сили Збройних сил України знищили ще два російські літаки — на східному напрямку. Про це повідомив командувач Повітряних сил Микола Олещук.

Повітряні сили збили два російські літаки - Су-34 та Су-35С. Ці повітряні судна завдавали ударів керованими авіабомбами по позиціях ЗСУ.

Бійці знищили російські літаки, які завдавали ударів керованими авіабомбами по позиціях українських військ.

Нагадаємо, польські аграрії продовжують блокувати рух на кордоні з Україною на шести напрямках - "Ягодин", "Устилуг", "Угринів", "Шегині", "Рава Руська" та "Краківець".

"На всіх цих напрямках сукупно, станом на сьогоднішній ранок, за інформацією від польських колег, в чергах перебуває десь 2900 вантажівок, які очікують на можливість перетину кордону в бік нашої держави. Найбільше - навпроти пунктків перетину "Ягодин" та "Краківець", - розповів речник Держприкордонслужби Андрій Демченко.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у смузі відповідальності ОСУВ "Хортиця" російська армія не припиняє обстрілювати позиції ЗСУ з усіх наявних у неї видів озброєння, для ураження також активно застосовує авіацію, ударні дрони та КАБи. Лише на Бахмутському напрямку ворог за добу провів понад пів тисячі обстрілів, розповів в ефірі марафону "Єдині новини" керівник пресслужби ОСУВ "Хортиця" Ілля Євлаш.

Головне