Пасажирські та вантажні поїзди між Україною та Польщею курсують у штатному режимі, – Укрзалізниця

Пасажирські та вантажні поїзди між Україною та Польщею курсують у штатному режимі, – Укрзалізниця

Залізничне сполучення з Республікою Польща здійснюється у штатному режимі. Пасажирські та вантажні поїзди наразі курсують без ускладнень. Про це повідомили в "Укрзалізниці".

Вчора польські протестувальники заблокували рух поїзда №119 Київ – Хелм. У ньому було 260 пасажирів, більшість з них – жінки та діти. Після втручання польської поліції та залізничників поїзд продовжив рух.

"Укрзалізниця наголошує на неприпустимості блокування руху залізничного транспорту. Вважаємо подібні дії протестувальників обурливими, зважаючи на історію партнерських та економічних відносин між нашими країнами. Крім того, такі дії негативно впливають на забезпечення обороноздатності України та кордонів ЄС від російського агресора", — наголошується у дописі.

Нагадаємо, у Куп’янському районі на Харківщині прокуратура ідентифікувала трьох чоловіків, які катували 16-річного хлопця під час окупації. Про це повідомили в Офісі генерального прокурора.

Як писали "Ми-Україна" раніше, голови МЗС країн-членів Євросоюзу на засіданні 19 лютого схвалили розгортання військово-морської місії ЄС у Червоному морі. Ключова мета - захистити цивільне судноплавство від регулярних атак воєнізованого угрупування хуситів, інформує DPA.

Головне