ЗСУ від початку року отримали на озброєння 80 зразків вітчизняної зброї

ЗСУ від початку року отримали на озброєння 80 зразків вітчизняної зброї

За перші три місяці 2024 року Міністерство оборони допустило до експлуатації у ЗСУ понад 80 зразків озброєння та військової техніки вітчизняного виробництва. Про це повідомив заступник міністра оборони, генерал-лейтенант Іван Гаврилюк.

Найбільше на озброєння приймають боєприпаси різних типів та калібрів. Другою групою за кількістю допущених зразків є БПЛА.

"Третя група за кількістю кодифікованих у перші три місяці поточного року зразків ОВТ – наземні роботизовані комплекси та засоби РЕБ", - додав Гаврилюк.

За січень-березень 2024 року було допущено до експлуатації майже два десятки різних зразків безпілотників саме вітчизняного виробництва.

Нагадаємо, російські окупанти вчергове атакували Херсонську та Миколаївську область. Про це повідомляють Сили оборони півдня України.

"Ворожий ракетний терор триває. Повітряні тривоги на півдні лунають з інтервалом у 5-15 хвилин протяжністю від години до 2,5", - йдеться в повідомленні.

Як писали "Ми-Україна" раніше, після атаки на ДніпроГЕС на Запоріжжі сьогодні запускають двосторонній рух мостом. Про це в ефірі "Ми-Україна" повідомив очільник ОВА Іван Федоров.

Головне