Українські війська крок за кроком створюють умови для просування вперед, - Залужний 

Українські війська крок за кроком створюють умови для просування вперед, - Залужний 

Українські військові крок за кроком створюють умови для просування вперед. Про це заявив головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний у розмові з головою Об’єднаного комітету начальників штабів США генералом Марком Міллі.

"Провів телефонну розмову з головою Об’єднаного комітету начальників штабів США генералом Марком Міллі. Розповів про оперативну обстановку на фронті. Збройні Сили України продовжують вести оборонні та наступальні операції", - зазначив Валерій Залужний.

При цьому він наголосив, що українські воїни демонструють стійку оборону.

"Щодо оборони. Вона - стійка. Наші воїни для цього докладають максимум зусиль. На низці напрямків противник проводить активні штурмові дії, але успіху не має. Зокрема, це повʼязано з намаганням відволікти українські сили від певних ділянок фронту", - заявив головнокомандувач ЗСУ.

Разом з тим він зазначив, що українські військові роблять усе можливе для просування вперед.

"Щодо наступу. Тривають важкі бої, українські війська крок за кроком продовжують створювати умови для просування вперед. Ініціатива на нашому боці", - повідомив головнокомандувач.

Крім того він Валерій Залужний обговорив з Марком Міллі актуальні потреби ЗСУ в озброєнні та боєприпасах та подякував партнерам за допомогу.

Як повідомляли "Ми-Україна", головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний показав, як українські воїни вдало нищать російських окупантів

Головне