Жирнов: Дивно, що після атаки на Кремль росіяни не закликають "бомбити Вашингтон"

Жирнов: Дивно, що після атаки на Кремль росіяни не закликають

Колишній старший офіцер служби зовнішньої розвідки КДБ СРСР та росії Сергій Жирнов здивований, що рф звинуватила в ударі по Кремлю Україну, а не США. Про це він розповів в ефірі "Ми-Україна".

За словами Жирнова, росія постійно говорить, що в Україні воює з Америкою, тож дивно, що у так званій атаці на Кремль звинувачують Україні. На думку Жирнова, російські депутати, які регулярно видають абсурдні заяви, цього разу трохи не допрацювали.

"Дивно, що вони не попросили бомбити Вашингтон. Президенту Байдену пощастило, тому що дивовижно, що вони не сказали, що це американці зробили. Тому що Гершкович шпигун американський. Може це взагалі з посольства американського дрон запустили чи від англійців. Англійське посольство ж до речі на тому боці Кремля. Тож є кому там запускати по Кремлю дрони НАТОвські", - зазначив Жирнов.

Нагадаємо, раніше експерт-міжнародник Станіслав Желіховський висловив думку, що так звана атака на Кремль є спробою російського диктатора Володимира Путіна зірвати контрнаступ України.

Як повідомляли "Ми-Україна", Президент України Володимир Зеленський прокоментував звинувачення з боку рф щодо так званої української атаки на Кремль. Він наголосив, що Україна не атакує російського диктатора Володимира Путіна та Москву, Україна бореться за власні території.

Головне