Зеленський зустрівся з прокурором МКС Карімом Ханом (фото)

Зеленський зустрівся з прокурором МКС Карімом Ханом (фото)

Президент України Володимир Зеленський зустрівся з прокурором Міжнародного кримінального суду у Гаазі Карімом Ханом.

Про це глава держави розповів у своєму Telegram-каналі.

"Співпраця нашої держави, усіх наших правоохоронних інституцій, Офісу Генерального прокурора з Міжнародним кримінальним судом – абсолютно системна та наближає реальну відповідальність за російські воєнні злочини", - розповів Зеленський.

За словами українського президента, вже є перший чіткий результат – історичний ордер на арешт Володимира Путіна. Він додав, що будуть і всі інші справедливі результати.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський наступного тижня зустрінеться з президентом США Джо Байденом.

“Президент України Володимир Зеленський планує взяти участь у Генеральній Асамблеї ООН у Нью-Йорку наступного тижня”, – йдеться у повідомленні.

Відомо, що президент України має зустрітися з президентом Джо Байденом. Наразі невідомо, чи відбудеться зустріч лідерів в Нью-Йорку або в Білому домі.

Також президент України Володимир Зеленський може зустрітися із польським президентом Анджеєм Дудою найближчим часом. За словами голови канцелярії польського президента Павела Шрота, президент Дуда найближчим часом зустрінеться з українським лідером. Проте Шрот не став вдаватися в деталі.

Шрот також зазначив, що президент Дуда підтримує позицію польського уряду щодо одностороннього продовження ембарго на український агроімпорт.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, президент Володимир Зеленський у понеділок, 11 вересня, зустрівся з очільницею МЗС ФРН Анналеною Бербок. За підсумками перемовин глава держави висловив вдячність Німеччині за новий оборонний пакет для України та допомогу країни із посиленням української ППО.

Головне