Зеленський відповів, чи буде посилення або прискорення мобілізації

Зеленський відповів, чи буде посилення або прискорення мобілізації

Президент України Володимир Зеленський розповів, чи буде посилення або прискорення мобілізації на тлі контрнаступу Збройних сил України.

Про це глава держави розповів на пресконференції за підсумками третього саміту "Кримської платформи". Журналісти запитали його, чи будуть зміни у процесі мобілізації, так як у зв'язку з наступальними діями української армії є втрати.

"Скажу відверто, військові до мене звернулися із цим, щоб дати можливість більше мобілізовувати. Все. Поки що більше не можу вам сказати", — відповів Володимир Зеленський.

Водночас Зеленський наголосив, що спочатку потрібно навести лад у військкоматах, а "потім вже почати чи починати розмову про те, щоб збільшувати, як, ким, чим".

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, військовий експерт Олексій Гетьман прокоментував інформацію про те, що Україна, мобілізувавши три мільйони до лав ЗСУ, могла б виграти війну. На думку експерта, мобілізувати таку кількість немає сенсу. При цьому він наголосив, що війни виграє не чисельне військо, а те, що працює якісно.

Головне