Зеленський розповів про плани на другий день саміту НАТО

Зеленський розповів про плани на другий день саміту НАТО

Президент України Володимир Зеленський розповів про плани на другий день саміту НАТО у Вільнюсі у середу, 12 липня.

Про це глава держави розповів у своєму Telegram-каналі. За його словами, завтра продовжиться робота у Вільнюсі.

"Наша оборона – перший пріоритет. І я вдячний партнерам за готовність робити нові кроки. Більше зброї для наших воїнів – більше захисту життя для всієї України", - написав український президент.

Він зазначив, що планується привезту в Україну нові важливі інструменти захисту. Заплановані двосторонні зустрічі – з американськими, канадськими, німецькими, британськими, нідерландськими, японськими та іншими партнерами.

Крім того, заплановане й перше інавгураційне засідання Ради Україна – НАТО.

Нагадаємо, Президент України Володимир Зеленський у вівторок, 11 липня, виступив на центральній площі у Вільнюсі з промовою. За словами Зеленського, Україна захистить свободу Литви, як зараз захищає свою.

Глава української держави подякував усім, хто перебуває на площі та міжнародним партнерам. Особливо він висловив подяку Литві, яка всіма силами підтримує Україну у війні та просуває її вступ до НАТО. Крім того, під час свого виступу президент підняв бойовий прапор з Бахмута. Він заявив, що він хоч і пробитий кулями, але живий, гордий та вільний.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, Президент України Володимир Зеленський заявив, що союзники, здається, не готові ані запросити Україну в НАТО, ані зробити її членом Альянсу.

Головне