Серед загиблих - дитина: Зеленський показав момент удару по Костянтинівці

Серед загиблих - дитина: Зеленський показав момент удару по Костянтинівці

Президент України Володимир Зеленський показав момент удару росіянами по центру Костянтинівки. У результаті теракту загинуло 16 осіб, серед яких є дитина. Також відомо про 20 постраждалих.

Відео голова держави оприлюднив у Telegram.

"На цей час артилерія російських терористів убила 16 людей у місті Костянтинівці, Донецька область. Звичайний ринок. Магазини. Аптека. Люди, які нічим не завинили. Багато поранених. На жаль, кількість загиблих і постраждалих може ще зрости", - написав він.

Президент висловив почуття всім, хто втратив рідних та наголосив, що "російське зло треба перемогти якнайшвидше".

Крім того, прем'єр Денис Шмигаль повідомив, що наразі пожежу локалізовано, всі служби працюють на місці.

Нагадаємо, 5 вересня росіяни з артилерії обстріляли Костянтинівку та Шахтарське на Донеччині, в результаті п’ятеро людей поранені. Пошкоджено приватні будинки, автомобіль й лінії електропередач.

“Близько 19:00 години російські війська обстріляли Костянтинівку, осколкові поранення отримали троє місцевих 40, 51 й 53 роки, які їхали у мікроавтобусі по одній з автодоріг. Двоє з них – в лікарні у важкому стані”, – зазначила прокуратура Донеччини.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, міністр оборони Румунії Анхель Тілвар вперше визнав, що біля берегів Дунаю з румунського боку знайшли фрагменти, схожі на уламки безпілотника. Він стверджує, що були знайдені уламки, схожі на залишки російського дрона, біля села Плауру – навпроти українського Ізмаїла.

Головне