Зеленський у Литві: Коли ми разом, навіть холод відступає

Зеленський у Литві: Коли ми разом, навіть холод відступає

Президент України Володимир Зеленський під час звернення до литовського народу спільно з президентом Литви Гітанасом Наусєдою заявив, що коли ми разом, навіть холод відступає.

Він наголосив, що буде день після війни і буде день після Путіна. Це буде день спільної гарантованої безпеки та непорушної свободи, мирного життя Литви, Естонії, Латвії та всіх держав, чию долю наразі російська федерація "намагається потопити в сумнівах".

"Сьогодні значно потеплішало, і це дуже символічно. Коли ми разом, навіть холод відступає. Впевнений, відступить і росія. Поки не знаємо - коли і як, але це станеться. Наша свобода візьме гору. Буде такий день, це буде перший день після війни", - зазначив президент України.

За його словами, усім нам зараз небезпечно бути тихими та залишатись у тіні, проте коли всі допомагають один одному, то свобода кожної держави виграє. Зеленський також зазначив, що настане і день нового шансу для Білорусі, на який вона заслуговує.

"І це буде день нової сили для всієї Європи, яка зараз, захищаючись від російських гібридних ударів, вчиться справжній єдності", - додав він.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, якщо Україна програє у війні, то росія на цьому не зупиниться. Наступними жертвами російської агресії можуть стати країни Балтії, Молдова, Фінляндія, Узбекистан та інші, наголосив президент Володимир Зеленський на брифінгу в Литві.

Головне