Зеленський розповів про свої відносини з Залужним та чи збирається його звільнити

Зеленський розповів про свої відносини з Залужним та чи збирається його звільнити

Глава української держави Володимир Зеленський заявив, що має "робочі відносини" з головнокомандувачем ЗС України Валерією Залужним. Він додав, що чутки про конфлікт не коментував, щоб не "допомагати комусь розвивати цю тематику".

"Робочі стосунки в мене з Залужним. Він має відповідати за результат на полі бою як головком.... Я вважаю, що ми можемо собі дозволити жити в Україні зі щоденним результатом. Якщо кожен з нас готовий приносити цей результат - це не жертовність. Я вважаю, що бути головкомом - це честь, і бути президентом - це честь. Я не втомлююсь, не опускаю руки. Це в словах, в наших діях. Нам потрібні міцні кроки і результати", - сказав президент.

На питання щодо ймовірного звільнення Зеленський відповів, що "планує працювати і чекає рішення від Генштабу щодо мобілізації, результатів на полі бою, допомоги бійцям на фронті". 

"Хочу бачити деталі. Вважаю, що це справедливо, тому шо коли є деталі тоді є і відповідь. 440 000? 340 000? 240 000? 100 000? Ми вижити повинні, все це коштує грошей... У мене немає питань з ними про особисте", - сказав він.

Нагадаємо, за словами Зеленського, Генштаб ЗСУ та Залужний подали запит на мобілізацію 450-500 тис. людей.

Як писав "Ми-Україна" раніше, напередодні головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний прокоментував інформацію, яка раніше почала ширитися в ЗМІ, про підготовку до нового контрнаступу наступного року.

Головне