Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників США

Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників США

Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників США Майком Джонсоном. Про це глава держави написав в своєму Telegram-каналі.

"Провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном. Подякував йому особисто, обом партіям, американському народу та Президенту Байдену за життєво важливу підтримку України від початку російського вторгнення", - йдеться в повідомленні.

Зеленський розповів, що ситуацію на фронті. Також він наголосив, що російська армія протягом тижня атакувала Україну 190 ракетами, 140 "шахедами" та 700 КАБами. 

"У цій ситуації швидке ухвалення Конгресом допомоги для України критично важливе. Ми усвідомлюємо, що в Палаті представників є різні позиції щодо того, як це зробити, але головне - щоб питання допомоги Україні залишалося фактором об'єднання", - підсумував президент.

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський відвідав поранених воїнів на Сумщині.

Він подякував медикам, які допомагають нашим воїнам та повертають їх до життя.

Доєднуйтесь до збору, на БпЛА "Сич" для підрозділів ГУР МОУ:

Посилання на банку:

https://send.monobank.ua/jar/35fgFkrftr

Номер картки банки:

5375 4112 1361 1622

Як повідомляли Ми-Україна, президент Володимир Зеленський заявив, що сили оборони України наразі не готові до ймовірного наступу російської федерації, нібито запланованого на початок літа, через недостачу озброєння.

Головне