Зеленський про відкриття аеропорту "Бориспіль": Ми над цим працюємо

Зеленський про відкриття аеропорту

Україна працює над відкриттям міжнародного аеропорту "Бориспіль". Про це повідомив президент України Володимир Зеленський від час великої пресконференції для ЗМІ 19 грудня.

За словами глави держави, відкриття аеропорту "Бориспіль" стане потужним економічним кроком для України. Однак поки це дуже складне питання, наголосив Володимир Зеленський.

"Бориспіль це як Чорне море. Це серйозна дуже операція, скажу вам чесно. Відкриття "Борисполя" - це перемога української ППО. Це буде говорити про те, що Україна перемагає і це дуже серйозно. Це потужний економічний крок також. Скажу відверто - ми ставимо таке питання нашим колегам і знаємо, що конкретно нам потрібно", - розповів український президент.

Нагадаємо, 19 грудня з аеропорту "Бориспіль" вилетів літак Boeing 777-300 української авіакомпанії Skyline Express. Повітряне судно перегнали з летовища, на якому воно перебувало з початку повномасштабного вторгнення, до Європи. У міжнародному аеропорту "Бориспіль" наголосили - політ було здійснено без пасажирів та вантажу за запитом Skyline Express.

Як повідомляли "Ми-Україна", радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк заявив, що міжнародний аеропорт "Бориспіль" почне символічно працювати, коли буде врегульована безпекова ситуація.

Головне