Зеленський про родину: Син ходить в школу, донька - в університеті. Я радий, що вони тут

Зеленський про родину: Син ходить в школу, донька - в університеті. Я радий, що вони тут

Президент України Володимир Зеленський розповів, що його родина залишається в Україні. За словами глави держави, його син ходить до школи, а донька - в університет. 

Під час великої пресконференції Володимира Зеленського попросили розповісти про підсумки року для його родини.

"Для моєї родини підсумки року такі самі, як для кожної родини, яка повністю в Україні. Всі виклики нам зрозумілі. Ми розуміємо, що у нас є можливість жити, працювати і служити Україні. Є можливість бути разом. Сьогодні бути в Україні і навіть іноді в різних локаціях - це все одно бути разом. Тому що воїн, який на фронті, і дівчина його або дружина, яка тут або в іншому місті, все одно він відчуває, кого він захищає… Тих, хто тут, я особисто поважаю. Я вважаю, що вони дають цю моральну підтримку і міцність цим воїнам. Так само як моя дружина, яка підтримує мене і працює багато. І дійсно в неї є багато програм, вона допомагає як може…

Діти мої. Син ходить в школу, то ходить в школу, то онлайн, як всі, мені здається, хлопці і дівчата. А донька моя в університеті. Я радий, що вони тут. Мені дуже приємно, що вони зробили свій особистий вибір і роблять свій особистий внесок, як кожна родина в Україні", - зазначив Володимир Зеленський.

Водночас він додав: "Хотів би подякувати всім вам, хто тут. Країна є, країна жива, на вулицях люди є і багато чого це вартує. Дякую", - наголосив президент України.

Як повідомляли "Ми-Україна", президент Володимир Зеленський під час підсумкової пресконференції 19 грудня заявив, що зараз не має змоги розпустити Верховну Раду.

Головне