Зеленський призначив нового голову Адміністрації Державної спеціальної служби транспорту

Зеленський призначив нового голову Адміністрації Державної спеціальної служби транспорту

Президент Володимир Зеленський сьогодні, 26 квітня, вирішив призначити нового голову адміністрації Державної спеціальної служби транспорту. Про це повідомили в указах Зеленського на сайті ОПУ від 26 квітня.

Ним став Олександр Яковець, - йдеться у відповідному указі від 26 квітня на сайті ОП. На цій посаді він замінить Богдана Бондара.

Олександр Яковець — український воєначальник, бригадний генерал. До призначення був на посаді командувача Сил підтримки Збройних Сил України.

"Звільнити Яковця Олександра Васильовича з посади командувача Сил підтримки Збройних Сил України", - йдеться в указі №244.

Нагадаємо, Китай і Сполучені Штати Америки мають узяти на себе відповідальність за підтримання стабільності та миру у світі. Про це під час зустрічі із державним секретарем США Ентоні Блінкеном у Пекіні заявив лідер китайський лідер Сі Цзіньпін, передає МЗС КНР.

Як писали "Ми-Україна" раніше, з початку війни Україна отримала 85,353 млрд доларів бюджетної підтримки від міжнародних партнерів, у том числі з початку 2024 року - на 11,780 мільярдів доларів. Про це повідомляє Мінфін України.

 

Головне