Зеленський пообіцяв посилення захисту Харкова та області: Розуміємо усі виклики

Зеленський пообіцяв посилення захисту Харкова та області: Розуміємо усі виклики

Президент України Володимир Зеленський запевнив, що у Харкові та області буде посилено захист.

За словами українського президента, усі чудово розуміють виклики, зокрема, що стосується Харківщини. 

"Був брифінг Головнокомандувача ЗСУ щодо захисту України, неба і безпосередньо Харкова і регіону. Ми розуміємо всі виклики, Главком і міністр оборони знають над чим працювати, посилюється цей захист, я не буду вам говорити деталі, аби не інформувати зайвих людей щодо кількості наших воїнів і техніки", - заявив Володимир Зеленський на брифінгу з прем'єр-міністром Нідерландів. 

Крім того глава держави наголосив, що в цілому Україна має намір посилити  захист усіх прикордонних міст, особливо деокупованих.

Нагадаємо, 1 березня президент Володимир Зеленський разом з прем’єр-міністром Нідерландів Марком Рютте відвідали Харків, який щоденно зазнає обстрілів з боку російських окупантів. Глава української держави та очільник уряду Нідерландів оглянули будівлі, пошкоджені внаслідок російських обстрілів Харкова, та вшанували пам’ять загиблих через російську агресію дітей.

Як повідомляли "Ми-Україна", 29 лютого російське окупаційне військо атакувало Куп'янський район на Харківщині авіаційною бомбою. Внаслідок атаки постраждала одна людина.

Головне