Зеленський показав наслідки чергового удару рф по Харкову

Зеленський показав наслідки чергового удару рф по Харкову

Після обстрілу Харкова 23 червня, президент України Володимир Зеленський закликав міжнародних партнерів підтримати Україну сучасними ППО, бойовою авіацією та далекобійною зброєю.

Про це він написав у Telegram та опублікував відео з наслідками обстрілу окупантів.

За його словами, Харків знову зазнав атак російських бомб - є загиблий та багато поранених.

Президент також висловив подяку всім, хто допомагає місцевим мешканцям.

"Частина Харкова зараз знеструмлена, зупинилося метро. Ми все обовʼязково відновимо та повернемо до нормального стану. Максимум роботи для того, щоб позбавити росіян змоги тероризувати наші міста. Сучасна ППО для України, сильна бойова авіація, далекобійна зброя й достатня рішучість партнерів – це те, що точно зможе зупинити російських терористів", - додав Зеленський.

Нагадаємо, 23 червня окупанти вдарили по Харкову керованими авіаційними бомбами. Один з ударів прийшовся по приватному сектору міста, інший - по дитячому навчальному закладу.

Пресслужба Харківського метрополітену повідомила, що рух поїздів тимчасово припинено. Станції працюють в режимі укриття. Спочатку повідомлялося про 10 постраждалих, проте станом на 17:05 відомо про 11 травмованих. Одна людина у важкому стані. Інші - в середньому. Загинув 73-річний чоловік. 

Як писав "Ми-Україна" раніше, США та В’єтнам обговорили посилення співпраці після візиту Путіна.

Головне