Зеленський показав фото українських захисників з лівобережжя Херсонщини

Зеленський показав фото українських захисників з лівобережжя Херсонщини

Президент України Володимир Зеленський підтвердив спецоперації українських військових на лівому березі Дніпра на Херсонщині. Також він опублікував фото українських захисників з лівобережжя.

Глава держави висловив подяку воїнам за їхню силу та рух вперед.

"Лівобережжя Херсонщини. Наші воїни. Дякую за вашу силу, за рух уперед! Слава кожному й кожній, хто повертає Україні свободу та справедливість!" - зазначив Володимир Зеленський.

Нагадаємо, у пʼятницю вранці, 17 листопада, у Морській піхоті ЗСУ повідомили, що українським військовим вдалося закріпитися на кількох плацдармах на окупованому лівому березі Дніпра на Херсонщині. Згодом цю інформацію підтвердили у Генеральному штабі. Речник Генштабу Андрій Ковальов розповів, що українським військовим дійсно вдалося вибити росіян з зайнятих ними позицій на лівому березі Дніпра та закріпитися там.

Як повідомляли "Ми-Україна", російське окупаційне військо протягом минулої доби здійснило 58 обстрілів Херсонщини. Загарбники випустили по місту Херсон 43 снаряди. Всього ж по області прилетіло 347 ворожих цілей. Внаслідок ворожих обстрілів загинули шестеро людей, ще 10 - дістали поранення, з них - 1 дитина.

Головне