Засудили ще 52 депутата держдуми рф, які голосували за визнання псевдореспублік "лнр" та "днр"

Засудили ще 52 депутата держдуми рф, які голосували за визнання псевдореспублік

Засудили ще 52 депутата держдуми рф, які голосували за визнання псевдореспублік "лнр" та "днр". Про це повідомили у Офісі Генпрокурора. 

Їх визнано винними у посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України (ч. 3 ст. 110 КК України). Їм призначено покарання 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Обвинувачені, як представники влади, підтримали незаконну постанову про визнання "незалежності" самопроголошених "Донецької та Луганської народних республік" як самостійних, суверенних і незалежних держав.

Це довели прокурори з Вінницької та Івано-Франківської областей.

Нагадаємо, на сьогодні 500 осіб отримали підозри в контексті справ Майдану. З початку повномасштабної війни ДБР виокремлює список Беркутівців для того, щоб перевірити чи воюють вони зараз проти Укаїни.

Таким чином зараз встановили 20 осіб які воюють проти України і семеро з них отримали про підозри. Серед них командир Севастопольського Беркуту, який очолив псевдо-орган в окупованому Криму та став сенадором держдуми рф та голосував за прийняття "ЛНР", "ДРН", Запорізької області до складу росії.

Як писали "Ми-Україна" рнаіше, ДБР знаходиться на фінішній прямій розслідування справ Майдану. 

У бюро повідомили, що за 10 років було порушено 82 кримінальні провадження. На цей момент винесено 40 вироків відносно 49 осіб.

Головне