Заплатили по 80 тисяч гривень: на кордоні з Молдовою затримали чергових ухилянтів

Заплатили по 80 тисяч гривень: на кордоні з Молдовою затримали чергових ухилянтів

Українські прикордонники затримали чергову групу ухилянтів, які намагалися втекти до Молдови. Про це повідомили у Державній прикордонній службі України.

За даними ДПСУ, чоловіків затримали поблизу села Кармалюківка Подільського району. Щоб втекти з України вони скористалися інтернет-послугою - кожен з них заплатив по 80 тисяч гривень.

"Скориставшись інтернет-послугою, порушники намагалися потрапити до Молдови. Рух невідомих у напрямку придністровського сегменту українсько-молдовського кордону помітили  прикордонники. На околиці села Кармалюківка Подільського району їхня "мандрівка" завершилась. За "маршрут" з інтернету чоловіки заплатили по 80 тис. грн з кожного", - йдеться у повідомленні.

Після затримання на кожного з чоловіків склали адмінпротокол. Їхні справи скерували до суду.

Нагадаємо, раніше прикордонникам довелося знімали двох ухилянтів з дерев після того, як порушники при спробі втекти за кордон залізли на дерево та викликали екстрену допомогу.

Як повідомляли "Ми-Україна", перший заступник голови Нацполіції України Максим Цуцкірідзе заявив, що військовозобов’язані українці в разі ухилення від мобілізації можуть отримати умовний термін покарання, однак вони і надалі підлягатимуть призову.

Головне