Замах на заступника голови податкової Євгена Сокура: суд арештував підозрюваних

Замах на заступника голови податкової Євгена Сокура: суд арештував підозрюваних

Суд обрав запобіжний засіб підозрюваним у спробі замаху на заступника голови Державної податкової служби Євгена Сокура. Про це інформує поліція Києва.

Сьогодні, 21 серпня, суд обрав запобіжний засіб підозрюваним у спробі замаху на заступника голови Державної податкової служби Євгена Сокура.

Відомо, що на час досудового розслідування вони перебуватимуть під вартою без можливості внесення застави. За скоєне їм загрожує до 10 років за ґратами.

Першим про замах на заступника голови Податкової Євгена Сокура повідомив голова Комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев вранці у п'ятницю, 18 серпня.

Нагадаємо, у Києві поліція затримала чоловіка, якого підозрюють у серійному підпалі автомобілів військовослужбовців. Правоохоронці встановили причетність палія до 12 епізодів умисного знищення автівок захисників. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, інформатор ФСБ збирав розвіддані на прифронтовій території Донеччини, за що отримував від окупантів грошову “винагороду”. Колаборант відслідковував місця тимчасової дислокації та маршрути руху Сил оборони у прифронтовому місті.

Головне