Західні лідери вшанували пам'ять українських Героїв у центрі Києва

Західні лідери вшанували пам'ять українських Героїв у центрі Києва

Західні лідери, які прибули до Києва до другої річниці повномасштабного вторгнення російської федерації, вшанували пам'ять українських Героїв. Про це повідомила президентка Єврокомісії Урсула Фон Дер Ляйен, інформує Telegram-канал "Ми-Україна".

Урсула Фон Дер Ляйен наголосила, що українські захисники, які воювали проти ворога, принесли найвищу жертву, борючись за європейські цінності.

"Біля Стіни пам'яті я віддаю шану українцям, які принесли найвищу жертву, борючись за наші цінності. Свобода, демократія, верховенство права. Вони в наших серцях і умах", - заявила президентка Єврокомісії Урсула Фон Дер Ляйен.

Нагадаємо, що президент Польщі Анджей Дуда звернувся до українців у другу річницю повномасштабного вторгнення рф. Глава польської держави запевнив, що його країна підтримувала і буде підтримувати Україну у її боротьбі за свободу.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, президентка Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн заявила, що Україні два роки тому вдалося неймовірне - зупинити наступ росії у саме серце України. Це дозволило врятувати країну та всю Європу. 

Головне