Загинули 19 бійців: у 128-й бригаді розповіли про ракетний удар рф на Запоріжжі

Загинули 19 бійців: у 128-й бригаді розповіли про ракетний удар рф на Запоріжжі

У 128-й бригаді підтвердили загибель 19 бійців внаслідок ракетного удару окупантів по селу Зарічне у Запорізькій області. 

У пресслужбі бригади наголосили, що наразі проводиться розслідування обставин трагедії, та закликали не поширювати неперевірену інформацію.

"Ракетний удар підступного ворога забрав життя 19 бійців 128 окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади. Зараз проводиться ретельна перевірка всіх обставин трагедії, до її закінчення просимо не поширювати неперевірену, часто фейкову інформацію", - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що внаслідок удару загинули кращі бійці бригади.

"Загинули кращі наші бійці... Висловлюємо щирі співчуття їхнім рідним і обіцяємо відомстити за побратимів у 100-кратному розмірі. Вічна памʼять воїнам, що віддали за Україну життя!" - зазначили у 128-й бригаді

Як повідомляли "Ми-Україна", російські окупанти 3 листопада вдарили ракетою "Іскандер-М" по особовому складу 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади. Згідно з оприлюдненою інформацією, обстріл відбувся на Запорізькому напрямку. Внаслідок ворожого удару є жертви серед військовослужбовців та офіцерів. Інформацію про удар по військових підтвердив міністр оборони України Рустем Умєров.

Головне