За рік на Харківщині відбудували вісім мостів, які зруйнували росіяни

За рік на Харківщині відбудували вісім мостів, які зруйнували росіяни

За рік на Харківщині відбудували вісім мостів, які зруйнували росіяни. Про повідомив директор ДП "Дороги Харківщини" Ігор Турченко.

Окупанти на Харківщині повністю зруйнували 25 мостів та пошкодили ще п'ять. Повністю відновили п'ять, а на 14 мостах облаштували тимчасові проїзди. Ще п'ять мостів не ремонтують, бо вони розташовані на територіях, де активно ведуться бойові дії.

"На виконання цих робіт передбачена субвенція з державного бюджету, з урахуванням залишків попередніх років, у розмірі 167,9 млн гривень", - поінформував Турченко.

Окупанти повністю зруйнували 1650 кілометрів автодоріг регіону, 2440 – частково.

Нагадаємо, російська Держдума офіційно попросила росіян не писати доноси на людей і організації, які використовують зображення веселки і пов'язують його з ЛГБТ.

Про це повідомила російська інформаційна агенція ТАСС. За словами віце-спікера Держдуми рф Владислава Даванкова, росіяни останнім часом посали частіше скаржитись до правоохоронних органів на пропаганду ЛГБТ через зображення веселки.

Крім того, як зазначив віце-спікер, господарчі суб’єкти, громадські організації, організації культури наразі бояться використовувати зображення природного явища. Даванков наголосив, що причиною цьому стало пов'язування веселки з символами ЛГБТ-спільноти.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у Тбілісі у Грузії стався скандал через напад проросійського радикального угруповання Alt-Info на ЛГБТ-фестиваль Tbilisi Pride. Поліція Грузії тим часом бездіяла і дозволила радикалам продовжувати напад.

Головне