За минулу добу окупанти 30 разів атакували Україну

За минулу добу окупанти 30 разів атакували Україну

За минулу добу російські окупаційні війська завдали 20 ракетних та 30 авіаційних ударів по Україні. Про це повідомляє прес-служба Генштабу ЗСУ.

“Ворог використав 17 крилатих ракет повітряного базування, 15 з яких було знищено нашими захисниками, та ще 3 ракети С-300 по Краматорську і Костянтинівці”, - йдеться в повідомленні.

Відомо, що в результаті обстрілів руйнувань зазнала цивільна інфраструктура.

Загарбники продовжують зосереджувати основні зусилля на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках. 

Крім того, росіяни 8 травня розпочали вивезення з міста Кам’янка-Дніпровська Запорізької області дітей дошкільного та шкільного віку разом з батьками. Евакуація здійснюється до Бердянська. В той же час, усіх медичних працівників місцевої лікарні викликано на роботу.

Нагадаємо, що російські окупаційні війська 8 травня обстріляли Станіслав Херсонської області, внаслідок чого постраждали шість цивільних людей, серед них дитина.

Як повідомляли “Ми-Україна” раніше, суд заочно засудив до 11 років позбавлення волі двох російських військових, які обстріляли з танка Тростянецьку лікарню в Сумській області.

Головне