За добу на фронті Сили оборони відбили 28 атак ворога на п'яти напрямках

За добу на фронті Сили оборони відбили 28 атак ворога на п'яти напрямках

Протягом доби 24 лютого на фронті відбулося 69 бойових зіткнень, Сили оборони відбили 28 атак ворога на п'яти напрямках. Про це повідомили у Генштабі.

На Сіверському та Слобожанському напрямках артилерійських та мінометних обстрілів ворога зазнали близько 30 населених пунктів.

На Куп’янському напрямку під артилерійським та мінометним вогнем опинилися близько 10 населених пунктів, зокрема Синьківка, Петропавлівка, Іванівка Харківської області.

На Лиманському напрямку наші захисники відбили одну атаку противника, від ворожих артилерійських та мінометних обстрілів постраждали понад 10 населених пунктів. 

На Бахмутському напрямку Сили оборони відбили 11 атак противника. Також під артилерійським та мінометним вогнем опинилися понад 10 населених пунктів.

На Авдіївському напрямку наші захисники відбили 11 атак ворога. Артилерійських та мінометних обстрілів противника зазнали близько 20 населених пунктів.

На Мар’їнському напрямку ворог 23 рази намагався прорвати оборону наших військ.

На Новопавлівському напрямку наші захисники відбили одну атаку противника в районі південніше Золотої Ниви Донецької області. Артилерійських та мінометних обстрілів зазнали близько 10 населених пунктів.

На Запорізькому напрямку Сили оборони відбили чотири атаки противника в районі Роботиного Запорізької області. Артилерійських та мінометних обстрілів зазнали понад 10 населених пунктів.

На Херсонському напрямку протягом доби здійснено дві спроби штурму позицій наших військ. Артилерійських та мінометних обстрілів зазнали близько 10 населених пунктів.

Протягом доби відбулось 69 бойових зіткнень. Оперативна обстановка на сході та півдні України залишається складною.

Збір на БпЛА "СИЧ" для підрозділів ГУР МОУ:

Нагадаємо, росіяни невдовзі постануть перед вибором - страх дестабілізації або подальші репресивні заходи. Про це в ефірі "Єдиного марафону" на каналі "Ми-Україна" повідомив Представник ГУР МО України Андрій Юсов.

Як писали "Ми-Україна" раніше, представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов заявив, що весь екіпаж російського літака далекого радіолокаційного виявлення та управління А-50, збитого у п'ятницю, 23 лютого, було знищено.

Головне